Добродојдовте во Хотел Молика

Хотел "Молика" претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на…

Коментарите се исклучени на Добродојдовте во Хотел Молика

Локација на Хотел Молика

Хотел “Молика” се наоѓа во југозападниот дел од Република Македонија. Лоциран е во просторот на Националниот Парк “Пелистер” на локалитетот “Бегова Чешма” на надморска височина од 1420 метри, сместен во раскошот на прекрасна моликова шума.

(more…)

Коментарите се исклучени на Локација на Хотел Молика

Сместувачки капацитет на Хотел Молика

Спојот на дрво и мермер овозможува преку престојот во хотелот, секој посетител да ја почувствува топлината и душата на објектот во сите делови. Хотелот располага со 54 соби (еднокреветни, двокреветни…

Коментарите се исклучени на Сместувачки капацитет на Хотел Молика

Пријавување – одјавување

Пријавувањето на гостите се врши на рецепција преку целиот ден, при што треба да се приложат документи за лична идентификација (лична карта или пасош за странски гости). Одјавувањето на гостите…

Коментарите се исклучени на Пријавување – одјавување

Плаќање

Плаќањето на услугите се врши готовински и безготовински. Хотелот работи со сите видови на кредитни картички: Visa, Master Card, American Express, Diners…

Коментарите се исклучени на Плаќање

Конференции и семинари во Хотел Молика

Следејќи ги активно сите случувања мора да се истакне дека за хотелот “Молика” не постојат сезони во неговото работење. Напротив во секое годишно време и сезона Националниот Парк “Пелистер” е возбудлив и прекрасен.

(more…)

Коментарите се исклучени на Конференции и семинари во Хотел Молика

Ресторан во Хотел “Молика

Хотел "Молика" располага со ресторан со летна бавча со капацитет до 200 ресторански седишта (од кои ресторанот е со капацитет од 160 седишта а терасата од 40 седишта). Во склоп…

Коментарите се исклучени на Ресторан во Хотел “Молика

Ски центар ,,Копанки,, – Пелистер

ЦЕНОВНИК НА СКИ БИЛЕТИТЕ ЗА СКИЈАЧКИОТ ЦЕНТАР ,,КОПАНКИ“ СКИ СЕЗОНА 2024 СКИ ЦЕНТАР  “КОПАНКИ” КАТЕГОРИЈА ЦЕНА 1 ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ АРАНЖМАН ( Полн Пансион и Ски билет ) 8.700,00 ден 2 ДНЕВЕН…

Коментарите се исклучени на Ски центар ,,Копанки,, – Пелистер

End of content

No more pages to load