Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

Хотел Молика

 Бегова Чешма, Национален парк Пелистер
+ +389 47 229 406
+389 75 495 725
  molika@t-home.mk

Пополнете ја контакт формата за повеќе информации


[recaptcha]

Close Menu
%d bloggers like this: