Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

ЦЕНОВНИК ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА 2018/2019

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС" - ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2017/2018 г (важи до 31.08.2018) Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018)

Коментарите се исклучени на ЦЕНОВНИК ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА 2018/2019

End of content

No more pages to load

Close Menu