Добродојдовте во

Хотел Молика

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на персоналот.
Хотелот работи со “полна пареа” преку цела година и за него не важат “класичните” сезони.

Hotel Molika - Active Holiday

НОВОСТИ

ШТО ДА ПОСЕТИТЕ

Што велат нашите посетители за нас

Nice place, fresh mountain air and great view of the city Bitola

Aleksandar Gonovski

Very nice hotel with good prices. We didn't spent night there because the breakfast starts at 7am and we started out hiking earlier. The restaurant has nice menu with many offers and there is good WiFi ?

Petra Mücková

ЛОКАЦИЈА