Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
Преземи мапи

Преземи мапи

Кликнете на фотографиите за да се зголеми мапата или пак преземете ја ПДФ верзијата.

00-ski-kopanki-map-650

Планинарски и велосипедски патеки на Пелистер

01-planinarenje-na-pelister-650

03-planinarenje-na-pelister-650

Преземи ПДФ

 

Зима на Пелистер

06-zima-na-pelister-650

08-zima-na-pelister-650

Преземи ПДФ

 

Close Menu
%d bloggers like this: