Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

Направете резервација во Хотел Молика

Пристигнување

Заминување

Број на гости

Колку од нив се деца?

ТИП НА СОБА:

Вид на услуга:

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Сакам потврда преку:

ТелефонФаксЕ-пошта

Начин на плаќање:

Кредитна картичкаФактураГотовинаЧекДруго


Close Menu
%d bloggers like this: