You are currently viewing Пролет на Пелистер во Хотел Молика

Пролет на Пелистер во Хотел Молика

* ЗА ПЕРИОД МАЈ/ЈУНИ~
* ЗА ПРЕСТОЈ ОД 3+ ДЕНА

  • НОКЕВАЊЕ СО ДОРУЧЕК – 1.320 ден.
  • ПОЛУПАНСИОН(ВВ) – 1.660 ден,
  • ПОЛН ПАНСИОН – 2.210 ден.

*ЦЕНИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ПО ЛИЦЕ ЗА ЕДНО НОЌЕВАЊЕ
*АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА 10%