You are currently viewing Работна акција – Ски Центар Копанки – 23.10.2021

Работна акција – Ски Центар Копанки – 23.10.2021

Како и секогаш енергично, пријатното време на денешниот ден го искористивме максимално за остварување на нашите работни задачи💯

Благодарение на успешната координација и соработка на стручните екипи од ФОД Новаци, РЕК Битола како и вработените на хотелот Молика активностите во пресрет на новата ски сезона на Ски Центарот Копанки и хотелот Молика се реализираат со полн интензитет💯✅🔝
#ONEMOUNTAIN🏔 #ONELOVE💚