You are currently viewing Свечено отварање на Платформата „Бегова Чешма“, Копанки – сабота 25.12.2021 во 12.00 ч

Свечено отварање на Платформата „Бегова Чешма“, Копанки – сабота 25.12.2021 во 12.00 ч

Оваа сабота Ве водиме во светот на зимската забава💙❄🤍🎉

Почитувани наши посетители, гости, љубители на скијањето и секој кој ќе посака да ужива во Ски Центарот Копанки на Пелистер💙🌲🤍🥰

Ве покануваме на свеченото отварање на Платформата Бегова-Копанки што ќе се одржи во сабота на 25.12.2021 година во организација на ЕЛЕМ ТУРС Подружница Молика Битола.

Вкусна храна и пијалоци по промотивни цени и секако загарантирана, незаборавна забава🎉💯🔝

Се гледаме во сабота во 12:00 часот во добро познатата локација-Бегова Чешма💙🤍

Мени - Бегова чешма - страна 4

Мени - Бегова чешма - страна 3

Мени - Бегова чешма - страна 2

Мени - Бегова чешма - страна 1