You are currently viewing Оваа недела (06.02.2022) сите на Пелистер!

Оваа недела (06.02.2022) сите на Пелистер!

Покрај тоа што ќе уживаме во скијањето🏂⛷❄ во недела 06.02.2022 година на Ски Центарот Копанки за задоволството да Ви биде поголемо ќе Ве забавуваат DJ CHIKO – Сончева тераса Бегова Чешма и DJ BOC.A – Hot Box Копанки🎧🎵🎶

Добредојдени се сите кои сакаат да уживаат во супер атмосфера, одлична забава и прекрасна дружба🎉🔝

Ве очекуваме!

#SkiCentarKopanki #Onemountain #Onelove #Pelister #HotelMolika #SoncevaterasaBegovaCesma #HotBoxKopanki #Thiswinteroflove #Welcome #Enjoy