Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

Преземи мапи

Кликнете на фотографиите за да се зголеми мапата или пак преземете ја ПДФ верзијата. Планинарски и велосипедски патеки на Пелистер Преземи ПДФ   Зима на Пелистер Преземи ПДФ  

Коментарите се исклучени на Преземи мапи

End of content

No more pages to load

Close Menu