You are currently viewing Фото галерија од отварањето на Платформата „Бегова Чешма“, Копанки – 25.12.2021

Фото галерија од отварањето на Платформата „Бегова Чешма“, Копанки – 25.12.2021

Погледнете ја фото галеријата од свеченото отварање на Платформата „Бегова Чешма“, Копанки – сабота изработена од веб порталот https://setaliste.com.mk…

Отворете фото галерија…