Специјалистичка обука, тренинг и вежби за заштита и спасување на планина

На 22.02.2022 година на Ски Центарот Копанки се организира специјалистичка обука, тренинг и вежби за заштита и спасување на планина🚠🏔 📌Се одржа и показна вежба за евакуација на жичара на…

Comments Off on Специјалистичка обука, тренинг и вежби за заштита и спасување на планина

Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

Нека и оваа недела Ски Центарот Копанки биде Вашата NUMBER ONE дестинација за полнење на батериите со супер позитивна енергија, адреналин и релаксација🔝⛷🏂🚠💙🤍 Наш партнер за овој викенд е Jägermeister…

Comments Off on Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

March 8 Is International Women’s Day

За сите припаднички на понежниот пол, не затоа што таков е денот, туку затоа што Ве сакаме и почитуваме Уживајте во безвремената елеганција на хотел Молика, вдишете го еликсирот на…

Comments Off on March 8 Is International Women’s Day

Video – everybody on Pelister (06.02.2022)

On Sunday, February 6, 2022, the guests of the Ski Center Kopanki were entertained by DJ CHIKO - Sun terrace Begova Cesma and DJ BOC.A - Hot Box Kopanki At…

Comments Off on Video – everybody on Pelister (06.02.2022)

Valentine’s Day 2022

💕Valentine's Day comes every year to remind us that there's nothing more precious in this world than love❤️ In majestic atmosphere celebrate your love👩‍❤️‍👨 and enjoy romantic moments with one…

Comments Off on Valentine’s Day 2022

Оваа недела (06.02.2022) сите на Пелистер!

Покрај тоа што ќе уживаме во скијањето🏂⛷❄ во недела 06.02.2022 година на Ски Центарот Копанки за задоволството да Ви биде поголемо ќе Ве забавуваат DJ CHIKO - Сончева тераса Бегова…

Comments Off on Оваа недела (06.02.2022) сите на Пелистер!

Orthodox New Year 13.01.2022

Dear colleagues and guests, We are delighted to invite you on a thought-provoking journey across Macedonia to a romantic and eye-candy landscapes of Pelister. Celebrate with your family and friends…

Comments Off on Orthodox New Year 13.01.2022

NEW YEAR 2022 ARRANGEMENT

Dear colleagues and guests, Attend an unforgettable experience in hotel Molika as we welcome you to celebrate the festivity of New Years Eve in glee and gaiety and spread it’s…

Comments Off on NEW YEAR 2022 ARRANGEMENT

End of content

No more pages to load