You are currently viewing Денот на Вљубените – Св.Валентин – 2022

Денот на Вљубените – Св.Валентин – 2022

За сите ЗАЉУБЕНИ❣

❣Денот на Вљубените – Св.Валентин е совршен повод за искажување на Вашите најдлабоки чувства и прославување на Вашата љубов🥰

Романтично прославете го 14-ти Февруари🥂💕 во хотел Молика🌲💚 Ве очекува изненадување за добредојде, музика и богата и вкусна свечена вечера.

💕Изберете една од нашите понуди и закажете го Вашиот романтичен одмор💕

Полу пансион – 1.550,00 денари
Полн пансион – 2.000,00 денари или

Резервирајте романтична вечера со мени карта од само 600,00 денари и наздравете во име на ЉУБОВТА🥂💕👩‍❤️‍💋‍👨

Цените се однесуваат за едно лице.

💝Изненадете ги Вашите сакани и резервирајте на 075/495-725 или 047/229-406