Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
1-ви Мај 2018 во Хотел Молика

1-ви Мај 2018 во Хотел Молика

Почитувани гости, драги пријатели на Пелистер,

По повод 1-ви Мај, Ден на трудот, хотел Молика повторно Ве поканува на незаборавен аранжмански престој во хотелот Молика каде уште еднаш зеднички ќе уживаме во раскошното зеленило на моликовата шума и ќе ја почуствуваме несебичноста на природата која богато го дарувала Националниот Парк Пелистер.

Хотел Молика ќе се погрижи миговите исполнети со радост и достоинство да остават силен впечаток од престојот за празничните денови

ПРАЗНИЧЕН АРАНЖМАН

ТРОДНЕВЕН АРАНЖМАН – НВ –  49 евра

ДВОДНЕВЕН АРАНЖАМАН – HB – 34 евра

 

ХОТЕЛ МОЛИКА _ БИТОЛА
Национален парк Пелистер, 7000 Битола, Р. Македонија
тел:+389 47 229406, +389 47 229513, факс: +389 47 229048
www.hotelmolika.com.mk, e-mail: hmolika@t-home.mk

Close Menu
%d bloggers like this: