You are currently viewing Православна Нова Година – 2022

Православна Нова Година – 2022

Хотелот Молика на Пелистер со задоволство Ве очекува на уште едно незаборавно зимско доживување во прекрасниот планински амбиент на Националниот Парк
Пелистер.

Прославете ја новогодишната вечер за ,, Православна Нова Година “ со Вашите најблиски за време на христијанскиот празник ,, Василица “ во пријатна атмосфера исполнета со радост и благосостојба.

Имајте незаборавна вечер со специјално подготвена традиционална македонска храна и музичка програма во ресторанот на хотелот Молика:

ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД АРАНЖМАН
од 13-16 Јануари 2022 година
4800,00 денари

Пoнудата на аранжманoт е за 20 % пoниска пд редoвната цена , се oднесува за еднo лица на база 3 пoлни пансиoни и сместување во двокреветни соби

– За деца од 5 до 12 годишна возраст одобруваме дополнителни 20% попуст

Национален Парк Пелистер, 7000 Битола, Република Македонија

тел.:+389 47 229406, моб: +389 75 495 725,

e-mail: hmolika@t-home.mk