Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

Локација на Хотел Молика

Хотел “Молика” се наоѓа во југозападниот дел од Република Македонија. Лоциран е во просторот на Националниот Парк “Пелистер” на локалитетот “Бегова Чешма” на надморска височина од 1420 метри, сместен во раскошот на прекрасна моликова шума.

(more…)

Коментарите се исклучени на Локација на Хотел Молика

Сместувачки капацитет на Хотел Молика

Спојот на дрво и мермер овозможува преку престојот во хотелот, секој посетител да ја почувствува топлината и душата на објектот во сите делови. Хотелот располага со 54 соби (еднокреветни, двокреветни…

Коментарите се исклучени на Сместувачки капацитет на Хотел Молика

Пријавување – одјавување

Пријавувањето на гостите се врши на рецепција преку целиот ден, при што треба да се приложат документи за лична идентификација (лична карта или пасош за странски гости). Одјавувањето на гостите…

Коментарите се исклучени на Пријавување – одјавување

Плаќање

Плаќањето на услугите се врши готовински и безготовински. Хотелот работи со сите видови на кредитни картички: Visa, Master Card, American Express, Diners…

Коментарите се исклучени на Плаќање

Конференции и семинари во Хотел Молика

Следејќи ги активно сите случувања мора да се истакне дека за хотелот “Молика” не постојат сезони во неговото работење. Напротив во секое годишно време и сезона Националниот Парк “Пелистер” е возбудлив и прекрасен.

(more…)

Коментарите се исклучени на Конференции и семинари во Хотел Молика

Ресторан во Хотел “Молика

Хотел "Молика" располага со ресторан со летна бавча со капацитет до 200 ресторански седишта (од кои ресторанот е со капацитет од 160 седишта а терасата од 40 седишта). Во склоп…

Коментарите се исклучени на Ресторан во Хотел “Молика

Ски центар ,,Копанки,, – Пелистер

ОД УТРЕ ЗАПОЧНУВА СКИ - СЕЗОНАТА ВО СКИ - ЦЕНТАРОТ „КОПАНКИ" Од утре, официјално, започнува новата скијачка сезона во Ски - центарот „Копанки". За таа цел, ги покануваме сите љубители…

Коментарите се исклучени на Ски центар ,,Копанки,, – Пелистер

End of content

No more pages to load

Close Menu