Добродојдовте во

Хотел Молика

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на персоналот.
Хотелот работи со “полна пареа” преку цела година и за него не важат “класичните” сезони.

Hotel Molika - Active Holiday

НОВОСТИ

ШТО ДА ПОСЕТИТЕ

РЕСТОРАН

Хотел “Молика” располага со ресторан со добро опремена професионална кујна која што секогаш е подготвена професионално да излезе во пресрет на сите барања и желби од страна на гостите, со можност да уживаат во врвните мајстории на гастрономите кои подготвуваат секакви видови специјалитети од националната и интернационалната кујна.

Што велат нашите посетители за нас

Good for a weekend getaway! The hotel is old (in good condition)but it is clean and with an amazing staff. The location is amazing in the middle of the forest in top of the mountain. The food is edible but not good quality, thash is why i am giving 4 stars at this hotel. I fell in love with the nature there.

Joana Pilani

Very nice hotel with good prices. We didn't spent night there because the breakfast starts at 7am and we started out hiking earlier. The restaurant has nice menu with many offers and there is good WiFi ?

Petra Mücková

ЛОКАЦИЈА