You are currently viewing НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2022

НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2022

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2022 година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер, сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар во Македонија – Националниот Парк Пелистер, Битола.

Дозволете, ние да се погрижиме за Вашето празнично расположение во деновите исполнети со радост и благосостојба.

За дочекот на Новата 2022 година хотелот Молика ги нуди: