Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2019 ХОТЕЛ МОЛИКА ПЕЛИСТЕР

НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2019 ХОТЕЛ МОЛИКА ПЕЛИСТЕР

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2019 година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер , сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар во Македонија – Националниот Парк Пелистер , Битола.

Дозволете, ние да се погрижеме за Вашето празнично расположение во деновите исполнети со радост и благосостојба.
За дочекот на Новата 2019 година хотелот Молика ги нуди:

Забелешка:

Новогодишниот аранжман предвидува сместување на база полн пансион со вклучени свечени вечери шведски маси за доручек и ручек, музички забави и други новогодишни изненадувања. Во цената на пансионот не се вклучени пијалоци и напитоци.
Од вкупната аранжманска понуда со пансионско сместување за Новогодишните празници , хотелот Молика официјално ќе ја нуди само Аранжманската понуда ” – врз база на полн пансион, додека останатите понуди ќе бидат понудени само доколку дел од капацитетот не се продаде во последните термини пред 31.12.2018 година.
• Начин на плаќање – на Про-фактура со минимум 50% – авансна уплата.
• Понудените аранжмани и цени за пансионско сместување се однесуваат за едно лице.
• За деца на возраст од 5-12 години кои користат ресторантски услуги и услуги за сместување одобруваме 30 % попуст.
• За аранжмани резервирани од туристички агенции одобруваме 10 % провизија

 

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ – Скопје
Подружница „ Молика „ – Битола
Хотел Молика – Национален Парк Пелистер

Контакт и резервации

  • 41°2´10.02´´N / 21˚13´33.01´
  • e-mail : hmolika@thome.mk, www: hotelmolika.com.mk
  • Tel: + 389 47 229 406
  • Mob: + 389 75 495 725
Close Menu
%d bloggers like this: