Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
Информација за Ски Центарот Копанки

Информација за Ски Центарот Копанки

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје, Подружница Молика Битола на Ски Центарот Копанки и двоседот Бегова Чешма – Копанки започна со редовни ремонтни активности на целокупната електро- машинска опрема во функција на следната зимска туристичка сезона.
Се информираат сите корисници на жицарницата двосед Бегова Чешма – Копанки дека во наредните денови жицарницата ќе биде надвор од употреба до нејзиното комплетно реконструирање.

Се надеваме дека ќе наидеме на разбирање!

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје
Подружнца Молика Битола

Close Menu
%d bloggers like this: