Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗИЦИЈА“ – СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР ВО ХОТЕЛ МОЛИКА

„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗИЦИЈА“ – СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР ВО ХОТЕЛ МОЛИКА

Продолжен празничeн викенд
24-27 МАЈ 2018- – 3.300,00 ден.

  • Услуга на база 3 ( три ) Полу Пансиони
  • Цената се однесува за едно лице во двокреветни соби
  • За деца до 12 години попусти од 30-70 %

Контакт и резервации:

  • hmolika@t-home.mk
  • 047 229 406
  • 075 495 725

molika-24-ti-maj

Close Menu
%d bloggers like this: