Конфорот Ваш за удобен престој е наш приоритет

Конфорот Ваш за удобен престој е наш приоритет . Продолжуваме со обновите за да ги задоволиме Вашите потреби. Посетете не и уживајте во Вашиот омилен Хотел МОЛИКА .

Коментарите се исклучени на Конфорот Ваш за удобен престој е наш приоритет

Продолжен викенд 26-28 август 2023

Продолжен викенд 26-28 август Тридневен аражман - ноќевање со доручек (BB) 3360 денари Тридневен аражман - ноќевање со доручек и вечера (HB) 4770 денари * Цените се однесуваат на 1…

Коментарите се исклучени на Продолжен викенд 26-28 август 2023

Покана за прибирање на понуди бр. 05-1282/3 од 06.09.2023 година – Набавка на млеко и млечни производи

Покана за прибирање на понуди за набавка на стоки за потребите на Друштвото за туризам угостителство рекреација и спорт „ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битола (05-1282/3 од 06.09.2023) (преземи .PDF)

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди бр. 05-1282/3 од 06.09.2023 година – Набавка на млеко и млечни производи

Покана за прибирање на понуди – (бр. 05-597/3 од 14.08.2023 година)

Покана за прибирање на понуди за набавка на стоки за потребите на Друштвото за туризам угостителство рекреација и спорт „ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битола (бр. 05-597/3 од 14.08.2023 година) (преземи .PDF)

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди – (бр. 05-597/3 од 14.08.2023 година)

Покана за прибирање на понуди – Градежно занатски работи 14.07.2023

Покана за прибирање на понуди за набавка на изведувачки работи за потребите на ЕСМ Молика ДООЕЛ Битола Избор на изведувач за „Градежно занатски работи во хотел Молика“ Бр 05-606/3 од…

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди – Градежно занатски работи 14.07.2023

Покана за прибирање на понуди – Ситен инвентар за угостителство и хотелиерство 13.07.2023

Покана за прибирање на понуди за набавка на стоки за потребите на Друштвото за туризам угостителство рекреација и спорт „ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битола (бр. 05-509/3 од 13.07.2023 година) - Покана…

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди – Ситен инвентар за угостителство и хотелиерство 13.07.2023

Покана за прибирање на понуди – Телекомуникациски услуги – (бр. 05-589/3 од 12.07.2023 година)

Покана за прибирање на понуди за набавка на стоки за потребите на Друштвото за туризам угостителство рекреација и спорт „ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битола (бр. 05-589/3 од 12.07.2023 година) - Покана…

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди – Телекомуникациски услуги – (бр. 05-589/3 од 12.07.2023 година)

Покана за прибирање на понуди – бр. 05-595/3 од 12.07.2023 година

Покана за прибирање на понуди за набавка на стоки за потребите на Друштвото за туризам угостителство рекреација и спорт „ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битола (бр. 05-595/3 од 12.07.2023 година) - Основни…

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди – бр. 05-595/3 од 12.07.2023 година

Покана за прибирање на понуди – бр 05-510/3 од 22.06.2023 година

Покана за прибирање на понуди за набавка на стоки за потребите на друштвото за туризам угостителство рекреација и спорт „ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битола - бр 05-510/3 од 22.06.2023 година (отвори…

Коментарите се исклучени на Покана за прибирање на понуди – бр 05-510/3 од 22.06.2023 година

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДA – 18.05.2023

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДA ЗА НАБАВКА НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ДРУШТВОТО ЗА ТУРИЗАМ УГОСТИТЕЛСТВО РЕКРЕАЦИЈА И СПОРT„ЕСМ МОЛИКА“ ДООЕЛ Битолa (бр.05-390/2) (отвори пдф...)

Коментарите се исклучени на ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДA – 18.05.2023

Мартовско уживање на Пелистер

Мартовско уживање на Пелистер🌲 на сонце☀️ и снег❄️ Овој викенд Вашата дестинација нека биде Ски Центарот Копанки 🚠💙🤍 а за исполнување на Вашите сетила повелете во ресторанот на хотел Молика…

Коментарите се исклучени на Мартовско уживање на Пелистер

Специјалистичка обука, тренинг и вежби за заштита и спасување на планина

На 22.02.2022 година на Ски Центарот Копанки се организира специјалистичка обука, тренинг и вежби за заштита и спасување на планина🚠🏔 📌Се одржа и показна вежба за евакуација на жичара на…

Коментарите се исклучени на Специјалистичка обука, тренинг и вежби за заштита и спасување на планина

Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

Нека и оваа недела Ски Центарот Копанки биде Вашата NUMBER ONE дестинација за полнење на батериите со супер позитивна енергија, адреналин и релаксација🔝⛷🏂🚠💙🤍 Наш партнер за овој викенд е Jägermeister…

Коментарите се исклучени на Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

8-ми Март 2022

За сите припаднички на понежниот пол, не затоа што таков е денот, туку затоа што Ве сакаме и почитуваме Уживајте во безвремената елеганција на хотел Молика, вдишете го еликсирот на…

Коментарите се исклучени на 8-ми Март 2022

Видео – сите на Пелистер (06.02.2022)

Во недела 06.02.2022 година гостите на Ски Центарот Копанки ги забавуваа DJ CHIKO – Сончева тераса Бегова Чешма и DJ BOC.A – Hot Box Копанки🎧🎵🎶 На следниот линк можете да…

Коментарите се исклучени на Видео – сите на Пелистер (06.02.2022)

Денот на Вљубените – Св.Валентин – 2022

За сите ЗАЉУБЕНИ❣ ❣Денот на Вљубените - Св.Валентин е совршен повод за искажување на Вашите најдлабоки чувства и прославување на Вашата љубов🥰 Романтично прославете го 14-ти Февруари🥂💕 во хотел Молика🌲💚…

Коментарите се исклучени на Денот на Вљубените – Св.Валентин – 2022

Оваа недела (06.02.2022) сите на Пелистер!

Покрај тоа што ќе уживаме во скијањето🏂⛷❄ во недела 06.02.2022 година на Ски Центарот Копанки за задоволството да Ви биде поголемо ќе Ве забавуваат DJ CHIKO - Сончева тераса Бегова…

Коментарите се исклучени на Оваа недела (06.02.2022) сите на Пелистер!

End of content

No more pages to load