Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

Зимски планински туризам на Пелистер

Добродојдовте во Хотел Молика

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на персоналот.
Хотелот работи со “полна пареа” преку цела година и за него не важат “класичните” сезони.

Што да посетите

Што велат нашите посетители за нас

Spectacular views, great service however furniture in room greatly outdated and low quality, excellent prices. Overall prices make up for the low quality furniture, great place to visit

Vladimir Simonovski

Close Menu
%d bloggers like this: