Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
ЦЕНОВНИК ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА 2018/2019

ЦЕНОВНИК ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА 2018/2019

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ

Close Menu
%d bloggers like this: