Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk

Плаќање

Плаќањето на услугите се врши готовински и безготовински. Хотелот работи со сите видови на кредитни картички: Visa, Master Card, American Express, Diners…

Коментарите се исклучени на Плаќање

Конференции и семинари во Хотел Молика

Следејќи ги активно сите случувања мора да се истакне дека за хотелот “Молика” не постојат сезони во неговото работење. Напротив во секое годишно време и сезона Националниот Парк “Пелистер” е возбудлив и прекрасен.

(more…)

Коментарите се исклучени на Конференции и семинари во Хотел Молика

Ресторан во Хотел “Молика

Хотел "Молика" располага со ресторан со летна бавча со капацитет до 200 ресторански седишта (од кои ресторанот е со капацитет од 160 седишта а терасата од 40 седишта). Во склоп…

Коментарите се исклучени на Ресторан во Хотел “Молика

Ски центар ,,Копанки,, – Пелистер

ОД УТРЕ ЗАПОЧНУВА СКИ - СЕЗОНАТА ВО СКИ - ЦЕНТАРОТ „КОПАНКИ" Од утре, официјално, започнува новата скијачка сезона во Ски - центарот „Копанки". За таа цел, ги покануваме сите љубители…

Коментарите се исклучени на Ски центар ,,Копанки,, – Пелистер

End of content

No more pages to load

Close Menu