Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
АКТИВЕН ОДМОР НА ПЕЛИСТЕР- ХОТЕЛ МОЛИКА ЛЕТО 2018

АКТИВЕН ОДМОР НА ПЕЛИСТЕР- ХОТЕЛ МОЛИКА ЛЕТО 2018

  • 990,00 ДЕНАРИ

  • од 01.08.2018 година

  • НОЌЕВАЊЕ СО ДОРУЧЕК

Цената се однесува за едно лице во двокреветни соби
За деца до 12 години попусти од 30-70 %
Контакт и резервации :
hmolika@t-home.mk
Тел : 047 229 406, 075 495 725

Close Menu
%d bloggers like this: