You are currently viewing 8-ми Март 2022

8-ми Март 2022

🌸🌸🌸За сите припаднички на понежниот пол, не затоа што таков е денот, туку затоа што Ве сакаме и почитуваме🌸🌸🌸

Уживајте во безвремената елеганција на хотел Молика, вдишете го еликсирот на младоста🌼🌷💐 и препуштете се на убавините на Националниот парк Пелистер🌲💜🍀

🌷Полу пансион – 1.250,00 денари
🌼Полн Пансион – 1.550,00 денари
💐Цените се однесуваат за едно лице и едно ноќевање.

Резервациите се во тек.
Контакт телефони: 075/495-725 и 047/229-406
Ве очекуваме!