You are currently viewing 11 ОКТОМВРИ 2021- ПРОДОЛЖЕН ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД

11 ОКТОМВРИ 2021- ПРОДОЛЖЕН ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД

Активен планински одмор, спортување и рекреација низ прекрасната моликова шума на Пелистер, пешачење, алпинистичко планинарење, планински воздух, престој во еколошка средина.