You are currently viewing Хотел Молика – домаќин на младите ѕвезди во атлетиката

Хотел Молика – домаќин на младите ѕвезди во атлетиката

Од 3 до 10 Август во Хотел Молика се одржа детски камп во организација на Атлетска Федерација на Македонија. На кампот учествуваа деца од сите пријавени клубови, кои имаа организирана програма со тренинзи и дружење, кои им го направија ова лето незаборавно.