You are currently viewing Ремонтни активности на Ски Центарот Копанки на Пелистер

Ремонтни активности на Ски Центарот Копанки на Пелистер

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје – Подружница Молика Битола со зголемен интензитет продолжува со реализација на активностите согласно Планот и Програмата за претстојната зимска сезона на Ски Центарот Копанки на Пелистер 🏔🚠🌲

Во соработка со КЕЦ ЕВН Битола се поставуваат нови столбови и со полна динамика се реализираат ремонтни активности кои се само дел од планираните во пресрет на новата скијачка сезона на Пелистер 💯✅🗻⛷🏂