You are currently viewing Продолжен викенд 26-28 август 2023

Продолжен викенд 26-28 август 2023

Продолжен викенд 26-28 август

  • Тридневен аражман – ноќевање со доручек (BB) 3360 денари
  • Тридневен аражман – ноќевање со доручек и вечера (HB) 4770 денари

* Цените се однесуваат на 1 лице
* За туристичките агенции одобруваме 10% посредничка провизија
Резервации на:
hmolika@t.mk
+389 75 495 725