You are currently viewing ПОЧЕТОК НА СКИ СЕЗОНА НА СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ (17.12.2023)

ПОЧЕТОК НА СКИ СЕЗОНА НА СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ (17.12.2023)

  • Post category:News

Почитувани љубители на скијачките зимски спортови, сакаме да Ве известиме дека на (17.12.2023) Недела, СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ ги кани сите оние коишто сакаат да уживаат на сонце и бела снежна прекривка, со топол чај во раката.
🗻Да ја започнеме убаво сезоната, сите посетители ќе можат да скијаат БЕСПЛАТНО од 09 – 15 часот.
(Ве информираме дека на дел од ски патеката не се создадени максимални услови за скиење.
Ве молиме за прилагодување на условите на скијалиштето за Ваша безбедност.)
#loveski
#mountinlovers
#oneloveonemountain