You are currently viewing ПОЧЕТОК НА СКИ СЕЗОНА НА СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ (17.12.2023)

ПОЧЕТОК НА СКИ СЕЗОНА НА СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ (17.12.2023)

Почитувани љубители на скијачките зимски спортови, сакаме да Ве известиме дека на (17.12.2023) Недела, СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ ги кани сите оние коишто сакаат да уживаат на сонце и бела снежна прекривка, со топол чај во раката.
🗻Да ја започнеме убаво сезоната, сите посетители ќе можат да скијаат БЕСПЛАТНО од 09 – 15 часот.
(Ве информираме дека на дел од ски патеката не се создадени максимални услови за скиење.
Ве молиме за прилагодување на условите на скијалиштето за Ваша безбедност.)
#loveski
#mountinlovers
#oneloveonemountain