You are currently viewing Понуда св. Валентин

Понуда св. Валентин

❣️Се верува дека Свети Валентајн е Светец кој што ја шири љубовта меѓу луѓето.
❣️Па затоа во име на љубовта, Ве покануваме во Хотел МОЛИКА, на романтично празнување со своите сакани.