You are currently viewing Покана за прибирање на понуди – (05-392/3 ОД 29.02.2024)

Покана за прибирање на понуди – (05-392/3 ОД 29.02.2024)

Покана за прибирање на понуди – За набавка на осигурување на имот, каско, и вработени за потребите на ЕСМ Молика Дооел Битола (05-392/3 ОД 29.02.2024)

(преземи .PDF)