You are currently viewing Нова година 2024 во Хотел Молика

Нова година 2024 во Хотел Молика

Дочекајте ја најлудата вечер од годината, Нова Година и почувствувајте ја магијата што извира од Баба Планина – Пелистер.

Уживајте со Вашето друштво во празничниот амбиент
во 🎄ХОТЕЛ МОЛИКА🎄