You are currently viewing New Year Arrangement 2024 in Hotel Molika

New Year Arrangement 2024 in Hotel Molika

Дочекајте ја најлудата вечер од годината, Нова Година и почувствувајте ја магијата што извира од Баба Планина – Пелистер.

Уживајте со Вашето друштво во празничниот амбиент
во 🎄ХОТЕЛ МОЛИКА🎄