You are currently viewing Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

Нека и оваа недела Ски Центарот Копанки биде Вашата NUMBER ONE дестинација за полнење на батериите со супер позитивна енергија, адреналин и релаксација🔝⛷🏂🚠💙🤍
Наш партнер за овој викенд е Jägermeister со многу изненадувања🎁
🎶🎵Се забавуваме со Dj Acika – Сончевата тераса Бегова Чешма и Dj Sasho Spect – Hot Box Копанки🎵🎶

Недела – 20.02.2022 СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР‼️

#СкиЦентарКопанки #Jagermeister #OneMountainOneLove #СончеваТерасаБеговаЧешма #HotBoxКопанки #Пелистер #ХотелМолика #Enjoy #SayYesToNewAdventures