You are currently viewing Мартовско уживање на Пелистер

Мартовско уживање на Пелистер

Мартовско уживање на Пелистер🌲 на сонце☀️ и снег❄️
Овој викенд Вашата дестинација нека биде Ски Центарот Копанки 🚠💙🤍 а за исполнување на Вашите сетила повелете во ресторанот на хотел Молика 🥂🍽
📍Известување: Во зависност од снежната покривка, дополнително ќе бидете известени за условите за скијање.

Ве очекуваме!

#ХотелМолика #СкиЦентарКопанки #Пелистер #enjoy #Welcome #snow #sun