You are currently viewing Интервју за МИА со Никола Каровски, раководител на Хотел Молика – 11 декември 2021

Интервју за МИА со Никола Каровски, раководител на Хотел Молика – 11 декември 2021

Хотел „Молика“ на Пелистер е препознатливо место за туристите од светот. Годинава во „Молика“ беа туристи од Австралија, Америка и од Европа, вели во интервју за МИА, Никола Каровски, раководител на хотелот кој работи во рамките на Друштвото за угостителство, рекреација и спорт ЕЛЕМ Турс-Скопје.

Целото интервју можете да го прочитате на веб порталот на МИА (линк…).