You are currently viewing Видео – сите на Пелистер (06.02.2022)

Видео – сите на Пелистер (06.02.2022)

Во недела 06.02.2022 година гостите на Ски Центарот Копанки ги забавуваа DJ CHIKO – Сончева тераса Бегова Чешма и DJ BOC.A – Hot Box Копанки🎧🎵🎶

На следниот линк можете да го погледнете видеото изработено од Агим Џело (видео…)

уживајте!