Бегова Чешма, Национален парк Пелистер   + +389 47 229 406   +389 75 495 725       hmolika@t-home.mk
ХОТЕЛ МОЛИКА – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

ХОТЕЛ МОЛИКА – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

  • 1/2 – ноќевање со појадок (BB) – 2.100 ден.

  • 1/2 – полу пансион (HB) – 2.580 ден.

  • 1/2 – полн пансион (FB) -3.060 ден.

Цените се однесуваат за ПАКЕТ АРАНЖМАН (ДВЕ НОЌЕВАЊА), по лице.
Резервации: 047/229 406; 075/495 725.

Hotel Molika - Active Holiday

Close Menu
%d bloggers like this: